LonHandboken:

LonHandboken:
LonHandboken som stöds av LonUser Sweden är på svenska och beskriver LonWorks tekniken från grunden på ett enkelt och överskådligt sätt.
Ansvarig utgivare är Electrotest Sweden AB

 • Boken kostar 250 Kr exklusive moms och porto.LonWorks – technology:
  LonWorks® – technology An Introduction” är en översättning av den tyskspråkiga “Die Lonworks-Technologie” utgiven år 2001, och erbjuder en bra introduktion till hur Lonworks tekniken fungerar. Boken kallas även LonWorks “lilla röda bok”.
  Språk: Engelska
 • Boken kostar 236 Kr exklusive moms och porto.LonWorks – Installation Handbook:
  LonWorks® Installation Handbook är en översättning av den tyskspråkiga “LonWorks®-Installationshandbuch” utgiven år 2000, boken är mer inriktat mot konstruktörer och installatörer. Beskriver i detalj hur implementation mellan högst varierande system i byggnadsautomation görs.
  Språk: Engelska
 • Boken kostar 348 Kr exklusive moms och porto.LonWorks Utbildningskit
  Nu kan du lära dig LonWorks med hjälp av LonUser Swedens utbildningspaket. Paketet innehåller 3st noder på en demonstrationsplatta, 1st USB-interface, 1st Installationsverktyg, 1st OPC-server och 1st LonHandbok. Programvaran är demoversioner som kan uppgraderas.För utbildningskunder såsom gymnasium m.m. ingår ytterligare 21st LonHandböcker och 1st endagskurs för den aktuella läraren. Det finns även specialpriser på iLon 100 e3 vid behov. Extra plattor till klassuppsättningar kan beställas vid behov
 • Paketet kostar ca 3000 kr (exakt pris fastställs under mars)Idéboken för fastighetsägare:
  Bekanta dig med smarta hus, tänkande belysning och larm som talar. Låt dig inspireras av artiklar om designade gruppcentraler, lugn och ro i tvättstugor och hur man behåller ett gott inomhusklimat. Kort sagt, läs och plocka åt dig av det som du själv känner för att förverkliga.
  www.ideboken.se
 • Boken kostar 30 Kr exklusive moms och porto.

 

Comments are closed.

Post Navigation